Skip to content

Proeven

"Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is." (K. Schippers)

Er wordt gerommeld met het drankje van James Bond! Eind vorige maand meldde de Wall Street Journal dat de geheim agent in de nieuwste Bond film Die Another Day zijn martini niet langer met Smirnoff zal mixen, maar met Finlandia wodka, omdat Smirnoff zich als sponsor heeft teruggetrokken. Nou zal het mij een worst zijn welk merk wodka Bonds bar vult, maar deze week meldde the Sunday Telegraph dat Bond het de komende film helemaal zonder wodka moet doen en hij alleen maar mineraalwater zal drinken! En James Bond zonder zijn martini, dat kan natuurlijk niet. Alsof je Kojak zijn lolly afpakt. De James Bond fanclub heeft laten weten er niet gelukkig mee te zijn, maar op enige actie heb ik ze nog niet kunnen betrappen. Maar dit pikken we toch niet! We moeten het voor James Bond opnemen en die film boycotten! Ik ga pas kijken als hij zijn martini terug heeft.